Inovacija
Hladlnik vode Više 10.5.2023

Proljetno održavanje hladnjaka

Proljeće je ponovno tu i ovo je izvrstan podsjetnik da provjerite rad vašeg industrijskog hladnjaka za vodu. Možda nije tako intenzivno radio tijekom hladnih zimskih mjeseci, ali kako se približava ljeto, situacija će se mijenjati.

Inovacija
Kemična industrija Više 4.1.2023

Korištenje industrijskih hladnjaka u prehrambenoj i kemijskoj industriji

Kao i u industriji plastike i gume, industrijski hladnjaci također su vrlo važan faktor u prehrambenoj i kemijskoj industriji u pružanju kvalitetnih i besprijekornih gotovih proizvoda.

Inovacija
industrija hladilniki vode Više 27.11.2022

Korištenje industrijskih hladnjaka u industriji plastike i gume

Korištenje industrijskih hladnjaka najčešća je u industriji plastike i gume, gdje većina procesa prerade zahtijeva različite oblike hlađenja, bez obzira da li se radi o brizganju, ekstruziji, puhanju, rotirajućoj ili termalnoj obradi plastike.

Inovacija
Više 17.11.2022

Sakupljanje, korištenje i spremanje ugljičnog dioksida

Co2 je već nekoliko mjeseci u središtu pozornosti zbog dva razloga, koja će zauvijek izmijeniti svjetsku trgovinu plina.

Inovacija
Više 1.6.2022

Elektroliza (vodik) i anaerobna razgradnja (bioplin)

Omega Air je jedan od zadnjih samostalnih europskih proizvođača opreme za čišćenje zraka i plina. Samostalnost, zajedno sa našim odjelom za istraživanje i razvoj u proizvodnim pogonima, omogućava nam da smo prisutni i ulažemo u mnoge različite trgovačke projekte.

Inovacija
Više 16.5.2022

Kontejnerske SKID jedinice (Air+, O2, N2)

OMEGA AIR predstavlja nove "plug and play"kontejnerske i SKID jedinice, koje možemo u potpunosti prilagoditi vašim zahtjevima prema vrsti plina koja vam je potrebna . Glavne prednosti jedinica: ušteda vremena, novca, modularnost prostorna prilagodljivost.

Inovacija
Meritve shema nadzor energije Više 8.10.2021

Upravljanje energijom u sustavima komprimiranog zraka

Komprimirani zrak i sve vrste plinova skupi su medij. Instaliranjem brojila možete stalno pratiti ključne parametre kao što su:

Inovacija
Više 18.5.2021

STIŽU NOVI PROIZVODI!

Omega Air stalno proširujue ponudu svojihproizvoda. Danas predstavljamo dvije nove serije naših proizvoda: rashladni sušač RDL I nadograđena verzija ProPaint filtera – sada dostupni i za prijenos.

Inovacija
Više 31.3.2021

R-DRY adsorpcijski sušilac regeneriran toplinom

Serija R-DRY prikladna je za primjene u kojima je potreban energetski učinkovit rad. Koristi električnu energiju za regeneraciju adsorbenta i praktički nema gubitaka zraka za pročišćavanje.

Inovacija
Više 15.3.2021

Rashladni sušači komprimiranog zraka- RDP serija

Nakon mjeseci napornog rada ponosno predstavljamo nove rashladne sušače komprimiranoga zraka – RDP serije. Ažuriramo naš program sa još više proizvoda vlastite proizvodnje.

Inovacija
Više 15.3.2021

Automatski odvajač kondenzata za ATEX primjenu

AOK20SS EX je naš najnoviji ispuštač kondenzata za ATEX primjenu. Robusno kučište od nehrđajučeg čelika osigurava laganu montažu i pouzdan rad u najzahtjevnijim uvijetima rada. Ispuštanje kondenzata iz sistema se odvija bez gubitka komprimiranog zraka zahvaljujući naprednom dizajnu unutrašnjih komponenti koje su isto napravljene od nehrđajućeg čelika.

Inovacija
Više 18.3.2015

Novi proizvodi - Sušači

OMEGA AIR predstavlja novi proizvodni program adsorpcijskih sušila.