Proljetno održavanje hladnjaka

Proljeće je ponovno tu i ovo je izvrstan podsjetnik da provjerite rad vašeg industrijskog hladnjaka za vodu. Možda nije tako intenzivno radio tijekom hladnih zimskih mjeseci, ali kako se približava ljeto, situacija će se mijenjati.

Sustav hlađenja koji dobro funkcionira ključan je za vaš proces i ne bi bilo dobro da dođe do i neočekivanog prekida rada. Preporučujemo da se pridržavate sljedećih savjeta kako biste osigurali pouzdan rad rashladnog uređaja. Također možete se obratiti našem servisu, gdje ćemo vam rado pomoći.


Ispitivanje svih regulatora opreme

Dok je jedinica isključena, provjerite električne spojeve u kontrolnoj kutiji i zategnite ili popravite one koji su labavi. 

Krmilnik


Čišćenje kondenzatora

Nakupljanje prašine i prljavštine sprječava učinkovit prijenos topline na kondenzatoru. Također možete primijetiti povećanu potrošnju energije. Preventivnim i redovnim čišćenjem jedinice možete osigurati, da vaš hladnjak radi kao nov.

Čiščenje kondenzatorja

Čišćenje filtera za vodu

Ne zaboravite očistiti filtere za vodu i po potrebi ih zamijeniti. 

Filtracija

Kvalitetno preventivno održavanje presudno je za dobar rad industrijskog rashladnog uređaja, bez obzira na to provodite li ga u proljeće ili tijekom cijele godine. Ovog proljeća odvojite vrijeme, da pregledate svoju jedinicu. Nadamo se da ćete uvidjeti da kao rezultat toga imate jači i učinkovitiji sustav hlađenja.Kontakt

Omega Air Zagreb d.o.o.
Anićeva 13a
10000 Zagreb
Croatia
+385 (0)1 2371 872
#EM#696f646c446a6b626f68276a657f206762#EM#