Omega air je postigla ISO 14001 certifikat: Veliki korak prema održivom razvoju

Oduševljeni smo što možemo objaviti značajnu prekretnicu na našem putu prema održivosti i odgovornosti prema okolišu - Omega Air je postigla prestižnu certifikaciju ISO 14001!

Ovo je značajno postignuće koje naglašava našu predanost u tome da postanemo ekološki privatljiva i održiva tvrtka.

Što je ISO 14001 certifikacija?

ISO 14001 je globalno priznati standard za sisteme upravljanja okolišem. Da bi stekli ovaj certifikat tvrtka mora pokazati svoju predanost i odgovornost prema okolišu , primjenom postupka koji su u skladu i kojima je cilj održivost, kontrola i smanjeni utjecaj na okoliš sa stalnim poboljšavanjem performanci. 

Zašto je ovo bitno?

Dobivanje ovog certifikata je velika stvar zbog par razloga:

Briga za okoliš: pokazuje da ozbiljno razmišljamo da stvari koje radimo ne štete planeti. Želimo koristiti manje resursa, manje zagađivati i općenito biti bolji prema planeti Zemlji. 

Poboljšana reputacija: Ovaj certifikat nas prikazuje kao odgovornu, ekološki osviještenu tvrtku, a to može biti bitan čimbenik za klijente i partnere kojima je održivost prioritetet.

Smanjenje troškova: Biti ekološki osvješten često podrazumjeva manje trošenje energije i manje materijala, što nam može donijeti uštedu. 

Održivo vodstvo: Dobivanjem ovog certifikata dokazujemo da želimo biti vodeći u stvaranju održivijeg svijeta.

Naša stalna predanost održivom razvoju


Ovaj  ISO 14001 certifikat je samo jedna od mnogo stvari koje radimo kako bismo bili ekološko prihvatljivi. Naporno radimo i trudimo se biti što bolji prema našem planetu Zemlji od načina rada do načina na koji proizvodimo svoje proizvode pa sve do načina na koji obavljamo svoje dnevne obaveze.

Tvrtka Omega Air  vjeruje u stvaranje boljeg svijeta za nas i naše buduće generacije. Ovaj certifikat je samo potvrda  i dokaz da smo ozbiljni u svojim namjerama. Zahvalni smo našim zaposlenicima, partnerima i kupcima na ukazanoj podršci na našem putu da stvorimo zeleniji i bolji svijet.

Zajedno možemo malim koracima koračati prema održivoj budućnosti.

Kontakt

Omega Air Zagreb d.o.o.
Anićeva 13a
10000 Zagreb
Croatia
+385 (0)1 2371 872
#EM#696f646c446a6b626f68276a657f206762#EM#